Вовчанська міська військова адміністрація

 

Харківська область

 Уже традиційно 01 червня відзначається Міжнародний день захисту дітей – чудове свято радості й надії. Це одне із найстаріших міжнародних свят. Саме в дітях продовження роду людського, здійснення їх мрій і сподівань на краще.

В Україні цей день відзначається із 1998 року. Так, щороку, 1 червня у закладах освіти Вовчанської міської ради відзначається  свято маленьких громадян  нашої країни – Міжнародний день захисту дітей. Водночас це свято й тих, хто завжди поруч з дітьми, хто піклується про них і допомагає твердо ставати на ноги. Ось і цього року Вовчанською міською радою разом із адміністраціями закладів освіти проводились святкові заходи, присвячені нашим дітям, зокрема було проведено конкурс малюнків «Щасливе дитинство», результати якого будуть визначені у період з 03 по 06 червня поточного року.

 Програма свят була насиченою, цікавою, різноманітною: спортивні естафети, квести, конкурс малюнків на асфальті та танцювальний флешмоб для усіх бажаючих. Музичні перерви дали нагоду кожному: і дорослому, і малому брати участь у веселих руханках. Упродовж дня лунав веселий, щирий дитячий сміх.

Усмішки дітей – це, мабуть, найкраще, що може радувати погляд долрослих. У них стільки відкритості та довіри, що розтане навіть найсуворіше й загартоване проблемами серце. Так нехай же сьогодні, в День захисту дітей, кожен зробить життя маленьких мешканців нашої планети кращим і безпечним.

          Але літо на цьому не закінчується. Починаються літні канікули. Попереду у дітей багато цікавого та корисного, що дозволяє розширити їх кругозір та прищеплювати любов до рідного краю. Все це дозволить кожній дитині відчути радість і насолоду від активного відпочинку.

           Можна впевнено сказати: ми зробимо все, аби захистити наших дітей, уберегти їх від гіркоти розчарувань і зневіри. Адже саме від нас, дорослих, залежить те, як складеться доля кожної маленької людини, а відтак і нового покоління українців.