Вовчанська міська військова адміністрація

 

Харківська область

 

"Щоб мирне небо на усій землі єднало всіх дітей по всьому світу"

     Щороку в перший день літа відзначається Міжнародний день захисту дітей – прекрасне свято радості та одвічної надії. Адже саме в дітях ми хочемо бачити здійснення своїх мрій і сподівань. Прагнемо, щоб вони росли здоровими та радісними, прославляли свої родини і рідний край.

    У малечі не повинно бути нещасливого дитинства, і за це маємо відповідати ми, дорослі, тому турбота про дітей, захист їхніх прав повинен стати одним з найголовніших наших обов'язків.

   1 червня на території Вовчансько-Хутірського закладу дошкільної освіти проходили веселі змагання «Тато, мама, я – туристична сім’я». Цю незвичну, цікаву ідею ініціював депутат міської ради Скрипниченко О.М., він також був суворим, але справедливим суддею змагань. Гостями та глядачами цього незвичного свята були міський голова Анатолій Степанець, начальник відділу освіти Віра Сорокова, керівник старостинського округу Віра Никоненко. Вони привітали вихованців та працівників закладу зі святом. Серед глядачів також були і дошкільнята  Волохівки, які теж із задоволенням  відзначили День захисту дітей у такий незвичайний спосіб.

         Велику підготовчу роботу провели працівники колективу дитячого садочка.  Також не обійшлося без допомоги батьків, оскільки саме вони стали учасниками змагання. Протягом всього дійства глядачі полинули у казковий туристичний похід, де можна було й риби наловити, юшки зварити, і Бабу Ягу у лісі зустріти. Змагання були цікаві, веселі й запальні.

   Учасники команд отримали заслужені нагороди, а всі дітки дошкільного закладу ласували різноманітними солодощами: цукерками, свіжими фруктами і навіть морозивом. А додому із садочка йшли у гарному піднесеному настрої з кулькою у руці.